Specialty Coffee Association

IRAN
 

دستورالعمل کوتاه برای فرنچ پرسFrench Press Short Tutorial


دستورالعمل کوتاه برای فرنچ پرسFrench Press Short Tutorial

French Press , این دستگاه گاهی به نام Cafetiere نیز نامیده می شود که ابزاری مناسب برای دم کردن یک قهوه خوب نیز می باشد، کار با این دستگاه بسیار راحت و سریع است.

در این روش بیشترین مقدار طعم از دانه های قهوه استخراج می شوند و در نتیجه قهوه ای با بافتی غلیظ و خوش طعم بدست خواهیم آورد.

در این روش به ذرات آسیاب شده قهوه با اندازه متوسط (نسبتا درشت) و ترازوی دیجیتال احتیاج خواهیم داشت.

 

ابتدا برای گرم نگه داشتن دستگاه آن را با آب گرم پر کرده و سپس آن را خالی کنید.

مقدار 30 گرم قهوه برای 500 سی سی آب درون فرنچ پرس بریزید یا شما میتوانید از فرمول 10g برای 180cc استفاده نمایید بنابراین برای میزان آب 500 میلی لیتر لازم است شما 30 گرم پودر قهوه استفاده نمایید که تقریبا برابر است با 3 قاشق غذاخوری پر اما سرصاف/ دو سوم لیوان 150cc.

آب را روی شعله بگذارید ، دمای 90-94 درجه سانتی گراد برای این کار مناسب می باشد (پایین تر از نقطه جوش) ، اکنون آب را به قهوه اضافه کنید.

 بعد از گذشت یک دقیقه قهوه را به آرامی هم بزنید و سپس 3 دقیقه دیگر صبر کنید (4 دقیقه)

 فیلتر را در بالای سطح پرس قرار داده و به آرامی به سمت پایین فشار دهید تا قهوه در پایین جمع شود ، اگر با مقاومت زیادی روبه رو شدید شاید به مقدار زیاد قهوه استفاده کرده اید و یا اینکه اندازه ذرات خیلی ریز هستند و یا اینکه اجازه نداده اید قهوه به اندازه کافی و مدت زمان کافی خیس بخورد.


  اکنون می توانید از قهوه بدست آمده لذت برده و آن را نوش جان کنید.

   خانه قهوه تخصصی ایران / محمد معین دهقان 

 


x