> واژه نامه قهوه | ۱۳۹۸/۴/۲۳
قهوه با طعم ترشیدگی . طعمی ترکیب از ترشی و پیازی . این طعم معمولا ناشی از فرایند جداسازی دانه از میوه قهوه در روش فولی واشد ایجاد می شود.
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
۱۴۰۳/۱۲/۱۳
۱۴۰۲/۱۰/۷
۱۴۰۲/۱/۱۰
۱۴۰۱/۱۰/۱۱
۱۴۰۴/۲/۱۳
۱۴۰۴/۱/۶
۱۴۰۳/۱۲/۱۹
۱۴۰۳/۱۲/۱۸
۱۴۰۰/۱/۲۹
۱۳۹۹/۱۰/۱۰
۱۳۹۹/۵/۲۲
۱۳۹۸/۲/۱۵
۱۳۹۸/۲/۱۳
۱۳۹۸/۱/۲۴
۱۳۹۷/۱۱/۲۳
۱۳۹۷/۱۱/۱۷
۱۳۹۷/۵/۱۵
۱۳۹۸/۲/۲۳
۱۳۹۸/۲/۶
۱۳۹۸/۱/۱۳
۱۳۹۹/۱۱/۲
۱۳۹۹/۶/۱۰