Specialty Coffee Association

IRAN
 

قهوه هیئتی Open Pot/Cowboy/Campfire Coffee


 قهوه هیئتی Open Pot/Cowboy/Campfire Coffee

ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک قابلمه و یک لنگه جوراب نو دارید .

این روش ﺑـﺮاي دم کردن قهوه به میزان زیاد مناسب است . در زمان‌های قدیم، کلیساها با این روش قهوه زیادی برای مدعوین درست می‌کردند.



لوازم مورد نیاز:

  • قابلمه با عمق مناسب و حجم مناسب 9.5 لیتر آب
  • منبع حرارتی
  • 455 گرم قهوه، 2 قاشق غذاخوری (10 گرم) برای هر 180 میلی لیتر آب
  • آسیاب
  • فیلتر پارچه‌ای
  • تایمر


دستورالعمل

1- آب را اندازه گرفته و داخل قابلمه بریزید.

2- قابلمه را روی حداکثر حرارت قرار دهید و وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کاهش داده و حرارت را دقیقاً به زیر نقطه جوش کاهش دهید. برای اینکه متوجه شوید به مدل حباب‌های  روی آب توجه کنید که به اندازه نخود می‌باشد.

3- قهوه را به صورت درشت آسیاب کنید. برای هر 2 قاشق غذاخوری (10 گرم) قهوه، 180 میلی لیتر آب در نظر بگیرید.

4- قهوه آسیاب شده را در فیلتر قرار دهید و محکم درش را ببندید ولی فضای کافی برای پف کردن قهوه‌ها قرار دهید.

5- حرارت را متوقف کنید. کیسه قهوه را داخل آب بیندازید و زمان را بگیرید.

6- بعد از 10 تا 15دقیقه، فیلتر را خارج کنید و قهوه را با ملاقه سرو کنید.

اگر ایده استفاده از جوراب حال شماَ را به هم می‌زند، استفاده نکنید و به جای آن مستقیماً قهوه را داخل آب ریخته و بعد از 8 دقیقه، قابلمه را روی حرارت برداشته و از آبکش برای جدا کردن قهوه‌ها از خاکه‌ها استفاده کنید.


خانه قهوه تخصصی ایران/ حسین بهرامی





x