Specialty Coffee Association

IRAN
 

نوشیدن قهوه خطر سرطان پروستات را کاهش می دهد*


نوشیدن قهوه خطر سرطان پروستات را کاهش می دهد*

به دنبال انجام تحقیق بر روی حدود پنجاه هزار مرد در آمریکا، محققان این کشور نتیجه گیری کرده اند که نوشیدن قهوه به طور روزمره خطر مرگ ناشی از سرطان پروستات را کاهش می دهد.پروستات رایج ترین سرطان در میان مردهاست.
محققان می گویند از میان هزاران فردی که مورد مطالعه قرار داده اند، آنهایی که هر روز شش فنجان یا بیشتر قهوه می نوشیده اند، بیست درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات بوده اند.
همچنین احتمال بروز نوع مهاجم و شدید سرطان پروستات در میان داوطلبانی که قهوه خور بودند، شصت درصد کمتر بوده است.
سرطان پروستات اگر از نوع مهاجم باشد ممکن است به سایر نقاط بدن گسترش پیدا کند و باعث مرگ شود.
اما سازمان های خیریه که در باره روش های درمان و پیشگیری سرطان پروستات فعالیت می کنند، می گویند شواهدی که در نشریه پزشکی "موسسه ملی سرطان" چاپ شده است، هنوز هم نکات مبهمی دارد و روشن نیست.
آنها توصیه نمی کنند که مردها به امید جلوگیری از سرطان پروستات قهوه خوردن را شروع یا مقدار آن را بیشتر کنند.
عناصر ناشناخته در مطالعه اخیر چهل و هشت هزار مرد آمریکایی که در عرصه بهداشت و درمان آمریکا کار می کنند، شرکت داشتند. همکاری آنها با این تحقیقات بین سال های ۱۹۸۶ تا ۲۰۰۶ بود.
در آن سال ها از داوطلبان خواسته شده بود که هر چهار سال یک بار، مصرف میانگین قهوه خود را در روز یادداشت و گزارش کنند. در این دوره بیست ساله، ۵۰۳۵ نفر به سرطان پروستات مبتلا شدند و ۶۴۲ مورد از آنها درگذشتند.
داوطلبان، بسته به ذائقه شخصی خود قهوه کافئین دار یا بدون کافئین می نوشیده اند و محققان گفتند که آمار و ارقام مندرج در نتیجه گیری آنها، در مورد هر دو گروه صدق می کند.
اما حتی مقدار نسبتا کم قهوه - یک تا سه فنجان در روز - خطر بروز پروستات مهلک را تا سی درصد کاهش می دهد.
محققان فکر می کنند که احتمالا عناصر ناشناخته در قهوه بدن را در برابر این بیماری محافظت می کند.
 
دکتر کاترین ویلسون که هدایت این تحقیقات را بر عهده داشته و از اعضای آکادمیک دانشگاه هاروارد در ایالت بوستون آمریکاست، گفت: "در حال حاضر ما عوامل خطرزا را که ممکن است احتمال بروز سرطان پروستات مهلک را تغییر پذیر یا کنترل کند، درک نمی کنیم."
 
در همین حال، دکتر هلن ریپون، از سازمان خیریه سرطان پروستات، گفت سایر تحقیقات، ارتباط نوشیدن قهوه با کاهش خطر سرطان پروستات را نشان نداده است.
او افزود : "با این که تحقیق در آمریکا به دانش ما در باره سرطان پروستات می افزاید، تا رسیدن به یک نتیجه گیری قطعی راه زیادی باقی است و ما توصیه نمی کنیم که آقایانی که قهوه نمی خورده اند، حالا قهوه خور شوند به این امید که از بروز این نوع سرطان جلوگیری کنند."
خانم دکتر ریبون گفت: "مقدار زیاد کافئین با اختلال در سلامت مرتبط دانسته شده است و مردانی که پروستات خوش خیم دارند ممکن است علائم بیماری را که در مجاری ادرار ظاهر می شود، بدتر کنند."
 
یینکا ابو، از مقامات ارشد سازمان خیریه "تحقیق در باره سرطان در بریتانیا" می گوید: "لزومی ندارد که آقایان گالن گالن قهوه بنوشند چون فکر می کنند با این کار از خطر سرطان پروستات جلوگیری می کنند. تعداد دیگری از مطالعات نشان داده است که نوشیدن قهوه بروز سرطان پروستات را کم نمی کند؛ تحقیق جدید نشان داده که خطر سرطان پروستات از نوع مهلک آن، با نوشیدن بیش از شش فنجان قهوه کمی کاهش می یابد."
یینکا ابو گفت: "ما نیاز داریم نتایج به دست آمده در آمریکا را در تحقیقات خیلی بزرگتر تکرار کنیم تا بتوانیم مطمئن شویم که نوشیدن قهوه از خطر بروز سرطان پروستات می کاهد."
 
 
خانه قهوه تخصصی ایران / شهریار رضا نیا
 


اخبار

اگر میخواهید قهوه ای کاملا متفاوت و خاص را تجربه کنید قطعا Wine Processed Coffee ;یعنی قهوه فرآوری شرابی ارزشش را دارد.قهوه ای که به شما تجربه ی عطر...


نوروز 1402، این عید باستانی و خوش یمن بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد .برایتان دراین سال نو تندرستی ، نیک ورزی ، کامروایی و شادمانی را آرزومندم ...


شرح محصول :PCC یک پودر رسوب بر و جرم گیر دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز می باشد و با جرم گیری سریع و اصولی ، باعث افزایش طول عمر ماشین قهوه ساز شد...


هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


مقالات

مطابق گزارشات سازمان بین المللی قهوه ، ژاپن پس از ایالات متحده آمریکا رتبه سومین کشور بزرگ مصرف کننده قهوه در جهان را به خود اختصاص داده است. واردات...


1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...